Institutul National de Statistica din Romania - Romanian National Institute of Statistics
INSTITUTUL NAŢIONAL DE STATISTICĂ

Bd. Libertătii 16, Bucureşti Sector 5, ROMÂNIA
Fax: +4021 312 4875 / 318 1851 / 318 1873 romstat@insse.ro
Diseminare: Tel. 318 1871 / 317 7770; Fax: 318 1874; datestat@insse.ro
Biroul de presa: Tel / Fax: 318 1869 biroupresa@insse.ro


Romana | English  

Aveti deja un cont?
Email
Parola

TEMPO INS - Utile
Interogare TEMPO INS
Cautare TEMPO INS
Administrare Matrici
Update toate matricile EN
Update toate matricile RO
Update TEMPO Pas 1 si 2
Rulare scripturi sortare
TEMPO - HOME >>> VENITURI SI CONDITII DE VIATA Comunicate de presa >>> BUF110G - Selectie criterii
BUF110G - AIG Consumul mediu lunar de produse alimentare pe o persoana, pe categorii sociale si medii de rezidenta: Selectati criteriile de interogare
AIG - Principalele produse alimentare ale consumului uman AIG - Principalele categorii sociale Medii de rezidenta Perioade Unitati de masura

Expandeaza  Restrangere  Selecteaza Tot

Expandeaza  Restrangere  Selecteaza Tot

Expandeaza  Restrangere  Selecteaza Tot

Expandeaza  Restrangere  Selecteaza Tot

Expandeaza  Restrangere  Selecteaza Tot
Important!
· Va rugam tineti apasata tasta Shift sau Ctrl cand faceti click pe elemente pentru a obtine o selectie multipla.
· Puteti folosi cele trei butoane de sub fiecare dimensiune pentru a va usura vizibilitatea si selectarea: Expandare, Restrangere si Selecteaza Tot.
· Unitatile de masura sunt implicit selectate toate pentru a preveni rezultate goale atunci cand se combina cereri incompatibile (spre exemplu, s-ar putea selecta productia de porumb in litri; sau o valoare in ROL dupa denominarea din 2005, etc.). Sunteti liber sa modificati acea selectie. Va multumim!
BUF110G - AIG Consumul mediu lunar de produse alimentare pe o persoana, pe categorii sociale si medii de rezidenta 
Definitie Consumul mediu / fizic de produse alimentare pe o persoana reprezinta cantitatile medii de produse alimentare intrate in alimentatia unei persoane, indiferent de provenienta produselor si de locul in care se consuma (gospodarie sau unitati de alimentatie publica). 
Periodicitate Anuala 
Surse de date Ancheta integrata in gospodarii (AIG) 
Metodologie Consumul mediu lunar de produse alimentare pe o persoana care s-a alimentat se calculeaza, pe fiecare produs in parte si pentru fiecare gospodarie, prin raportarea cantitatii totale (consumata in gospodarie si in alimentatia publica) la numarul de persoane care s-au alimentat intr-o luna. Consumul fizic in alimentatia publica si numarul de persoane care s-au alimentat se determina prin metodologii speciale (care au in vedere sumele cheltuite in restaurante, cofetarii etc., respectiv numarul persoanelor din gospodarie care s-au alimentat in afara gospodariei si numarul musafirilor primiti in gospodarie). 
Ultima actualizare 23-11-2006 
Observatii Datele provin din Ancheta integrata in gospodarii (AIG), desfasurata in perioada 1997-2000. 
Intrerupere serie Ultima perioada din aceasta serie: Anul 2000. Dupa aceasta perioada seria se continua cu matricea BUF110I
Persoana responsabila Mariana Neaga, e-mail:mariana.neaga@insse.ro, telefon: 0213181824/int. 2343 

Proiect finanţat de Uniunea Europeană
Proiect finanţat de Uniunea Europeană
© 1998-2017 Institutul Naţional de Statistică 
Reproducerea conţinutului acestui website, integral sau parţial, în formă originală sau modificată, precum şi stocarea într-un sistem de regăsire sau transmiterea sub orice formă şi prin orice mijloace sunt interzise fără autorizarea scrisă a Institutului Naţional de Statistică.
Utilizarea conţinutului acestui website, cu titlu explicativ, în articole, studii, cărţi este autorizată numai cu indicarea clară şi precisă a sursei.