Institutul National de Statistica din Romania - Romanian National Institute of Statistics
INSTITUTUL NAŢIONAL DE STATISTICĂ

Bd. Libertătii 16, Bucureşti Sector 5, ROMÂNIA
Fax: +4021 312 4875 / 318 1851 / 318 1873 romstat@insse.ro
Diseminare: Tel. 318 1871 / 317 7770; Fax: 318 1874; datestat@insse.ro
Biroul de presa: Tel / Fax: 318 1869 biroupresa@insse.ro


Romana | English  

Aveti deja un cont?
Email
Parola

TEMPO INS - Utile
Interogare TEMPO INS
Cautare TEMPO INS
Administrare Matrici
Update toate matricile EN
Update toate matricile RO
Update TEMPO Pas 1 si 2
Rulare scripturi sortare
TEMPO - HOME >>> VENITURI SI CONDITII DE VIATA Comunicate de presa >>> BUF112G - Selectie criterii
BUF112G - AIG Consumul alimentar mediu zilnic pe o persoana, exprimat in calorii si factori nutritivi, pe principalele categorii sociale si medii de rezidenta: Selectati criteriile de interogare
AIG- Elemente componente ale consumului alimentar exprimat in calorii si factori nutritivi AIG - Principalele categorii sociale Medii de rezidenta Perioade Unitati de masura

Expandeaza  Restrangere  Selecteaza Tot

Expandeaza  Restrangere  Selecteaza Tot

Expandeaza  Restrangere  Selecteaza Tot

Expandeaza  Restrangere  Selecteaza Tot

Expandeaza  Restrangere  Selecteaza Tot
Important!
· Va rugam tineti apasata tasta Shift sau Ctrl cand faceti click pe elemente pentru a obtine o selectie multipla.
· Puteti folosi cele trei butoane de sub fiecare dimensiune pentru a va usura vizibilitatea si selectarea: Expandare, Restrangere si Selecteaza Tot.
· Unitatile de masura sunt implicit selectate toate pentru a preveni rezultate goale atunci cand se combina cereri incompatibile (spre exemplu, s-ar putea selecta productia de porumb in litri; sau o valoare in ROL dupa denominarea din 2005, etc.). Sunteti liber sa modificati acea selectie. Va multumim!
BUF112G - AIG Consumul alimentar mediu zilnic pe o persoana, exprimat in calorii si factori nutritivi, pe principalele categorii sociale si medii de rezidenta 
Definitie Consumul alimentar exprimat in calorii si factori nutritivi este corespondentul in calorii si in unele elemente nutritive (protide, lipide, glucide) al produselor alimentare intrate in consumul unei persoane, intr-o anumita perioada de timp (de regula, o zi). 
Periodicitate Anuala 
Surse de date Ancheta integrata in gospodarii (AIG) 
Metodologie Consumul alimentar mediu zilnic pe o persoana care s-a alimentat se obtine prin raportarea numarului de calorii (sau cantitatii de factori nutritivi) aferent partii comestibile din fiecare produs in parte si pentru fiecare gospodarie, la numarul de om-zile alimentatie. 
Ultima actualizare 16-11-2006 
Observatii Datele provin din Ancheta integrata in gospodarii (AIG), desfasurata in perioada 1997-2000. 
Intrerupere serie Ultima perioada din aceasta serie: Anul 2000. Dupa aceasta perioada seria se continua cu matricea BUF112I
Persoana responsabila Mariana Neaga, e-mail:mariana.neaga@insse.ro, telefon: 0213181824/int. 2343 

Proiect finanţat de Uniunea Europeană
Proiect finanţat de Uniunea Europeană
© 1998-2017 Institutul Naţional de Statistică 
Reproducerea conţinutului acestui website, integral sau parţial, în formă originală sau modificată, precum şi stocarea într-un sistem de regăsire sau transmiterea sub orice formă şi prin orice mijloace sunt interzise fără autorizarea scrisă a Institutului Naţional de Statistică.
Utilizarea conţinutului acestui website, cu titlu explicativ, în articole, studii, cărţi este autorizată numai cu indicarea clară şi precisă a sursei.