Institutul National de Statistica din Romania - Romanian National Institute of Statistics
INSTITUTUL NAŢIONAL DE STATISTICĂ

Bd. Libertătii 16, Bucureşti Sector 5, ROMÂNIA
Fax: +4021 312 4875 / 318 1851 / 318 1873 romstat@insse.ro
Diseminare: Tel. 318 1871 / 317 7770; Fax: 318 1874; datestat@insse.ro
Biroul de presa: Tel / Fax: 318 1869 biroupresa@insse.ro


Romana | English  

Aveti deja un cont?
Email
Parola

TEMPO INS - Utile
Interogare TEMPO INS
Cautare TEMPO INS
Administrare Matrici
Update toate matricile EN
Update toate matricile RO
Update TEMPO Pas 1 si 2
Rulare scripturi sortare
TEMPO - HOME >>> ECONOMIE CIRCULARA >>> ECC201A - Selectie criterii
ECC201A - Mediu - Numar operatori receptori care au optat pentru diminuarea risipei alimentare: Selectati criteriile de interogare
ANI/UM Perioade UM: Numar

Expandeaza  Restrangere  Selecteaza Tot

Expandeaza  Restrangere  Selecteaza Tot

Expandeaza  Restrangere  Selecteaza Tot
Important!
· Va rugam tineti apasata tasta Shift sau Ctrl cand faceti click pe elemente pentru a obtine o selectie multipla.
· Puteti folosi cele trei butoane de sub fiecare dimensiune pentru a va usura vizibilitatea si selectarea: Expandare, Restrangere si Selecteaza Tot.
· Unitatile de masura sunt implicit selectate toate pentru a preveni rezultate goale atunci cand se combina cereri incompatibile (spre exemplu, s-ar putea selecta productia de porumb in litri; sau o valoare in ROL dupa denominarea din 2005, etc.). Sunteti liber sa modificati acea selectie. Va multumim!
ECC201A - Mediu - Numar operatori receptori care au optat pentru diminuarea risipei alimentare 
Definitie Operatorii receptori (organizatii beneficiare) sunt operatorii din sectorul agroalimentar care desfasoara activitati inregistrate/autorizate sanitar-veterinar si pentru siguranta alimentelor, ce raspund de respectarea legislatiei din domeniul igienei alimentelor dupa preluarea acestora de la operatorii donatori, alimente ce sunt destinate a fi furnizate numai consumatorului final.
Indicatorul masoara tinta, din perspectiva reducerii risipei alimentare, deoarece operatorii economici din intreg lantul agroalimentar iau masuri ca in toate etapele de productie, de procesare, depozitare, distributie si comercializare a alimentelor, sa fie respectate dispozitiile cu privire la siguranta produselor agroalimentare conform reglementarilor nationale si europene. 
Periodicitate Anuala 
Surse de date MADR - Lista operatorilor  
Metodologie www.madr.ro
www.madr.ro  
Ultima actualizare 02-08-2024 
Observatii - Pentru mai multe detalii accesati profilul de calitate al indicatorului.
- Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la urmatoarea adresa de e-mail: datestat@insse.ro sau la numarul de telefon: 021-3181824 - interior 1278 
Persoana responsabila Dima Ioana, e-mail: ioana.dima@insse.ro, int. 2327 

Proiect finanţat de Uniunea Europeană
Proiect finanţat de Uniunea Europeană
© 1998-2017 Institutul Naţional de Statistică 
Reproducerea conţinutului acestui website, integral sau parţial, în formă originală sau modificată, precum şi stocarea într-un sistem de regăsire sau transmiterea sub orice formă şi prin orice mijloace sunt interzise fără autorizarea scrisă a Institutului Naţional de Statistică.
Utilizarea conţinutului acestui website, cu titlu explicativ, în articole, studii, cărţi este autorizată numai cu indicarea clară şi precisă a sursei.